duminică, 13 martie 2011

Semne

Mai intai au aparut timide cateva raze de soare.
A doua zi au inceput gugustiucii sa cante.
Chiti cauta acum petele de soare si se intinde pe ele la plaja.
Am auzit voci de copii afara.
Si in sfarsit, vecinul de la parter este din nou afara, surubareste la Trabant.

Sunt semne clare, a venit primavara!

9 comentarii:

Diana Alzner spunea...

Dar grătarul încins în spatele blocului oare va mai apărea?

Lady Io spunea...

@Diana
Din fericire nu se obisnuieste chestia asta in zona in care stau eu. In schimb am ascultat un exceptional concert de manele aseara, din cartierul vecin.

Iulia spunea...

Am fost ieri in parc si era sa fiu calcata in picioare, facuta afis si agatata intr-un tufis. Iar la Mega Image-ul de vizavi de parc erau cozi uriase la casele de marcat, formate din oameni care cumparau doar sticle de suc si pungi de seminte. Clar, e primavara!

Lady Io spunea...

@Iulia
Eu ma feresc de parcuri cat pot in week-end si seara, dupa ce vine primavara. Nu mai sunt locuri sigure.

mimi spunea...

:)

Anonim spunea...

ce bine ca a venit!asa poate scrii si tu mai des,s-a dus iarna!:)

Mirona spunea...

Am constatat ca pana si semnele sunt neserioase. Stabilesti ceva, te pui pe visat la biciclete si tot scurtezi maneca si grosimea bluzelor si-apoi, iata, trebuie sa te intorci cu coada-ntre picioare la cizme si fular :)

LILIAN NIKKY spunea...

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mail pe Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la remedierea relației. și face oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am căutat ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic g fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet, deoarece Dr.saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. ESTE NEVOIE DE AJUTAT CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și de asemenea este perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUITUL WOMBULUI 4 PROMOVARE Vrăji 5 PROTECȚIE VOSTRA 6 VOSTURĂ DE AFACERI 7 BUN VREI DE MUNCĂ 8 VÂNZARE DE LOTERIE ȘI CAZ DE CURTE

LILIAN NIKKY spunea...

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mail pe Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la remedierea relației. și face oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am căutat ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic g fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet, deoarece Dr.saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. ESTE NEVOIE DE AJUTAT CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și de asemenea este perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUITUL WOMBULUI 4 PROMOVARE Vrăji 5 PROTECȚIE VOSTRA 6 VOSTURĂ DE AFACERI 7 BUN VREI DE MUNCĂ 8 VÂNZARE DE LOTERIE ȘI CAZ DE CURTE..