luni, 25 aprilie 2011

Hristos a inviat!


Pe net, dintre articolele de sezon, unul imi atrage atentia. Titlul este "Cum evitam intoxicatia cu oua". Nu am citit articolul, pentru ca stiu exact cum se evita intoxicatia cu oua: nu mancam ca disperatii (a se citi "nu bagam in noi ca disperatii").

34 de comentarii:

Zazuza spunea...

Adevarat a inviat!

ViVa el Penguin! spunea...

Adevarat a-nviat!

Imi ammintesc de un film clasic cu Paul Newman in care personajul inghite o cantitate presionanta de oua :)

ViVa el Penguin! spunea...

Impresionanta

Anonim spunea...

cu întârziere spun și eu:adevărat a înviat!sper că ați petrecut frumos :)

Lady Io spunea...

@Viva el Penguin
Nu stiu filmul, dar imi place Paul Newman :)

Lady Io spunea...

@Mihaela
A fost frumos. Si a venit si primavara.

Diana Alzner spunea...

Adevărat a înviat!
Mă întreb ce părere o fi având Chiţirelu de ouăle roşii...

Lady Io spunea...

@Diana
Chitirelul a dat jos un ou si apoi s-a jucat cu el. Pentru ca tot se sparsese, i-am dat sa manance un pic din el, dar dupa doua-trei inghitituri nu a mai vrut. Ii era frica de intoxicatia cu oua :))

Iulia spunea...

Adevarat a inviat! Lui Missy nu-i plac ouale, desi doctorul mi-a zis sa-i dau. Asa ca nu e in pericol. Si nici eu, pentru ca de obicei le cumpar si uit sa le mananc. :)

arcadia spunea...

Adevărat, a-nviat!
Ouîle alea sunt făcute de tine? Sunt mirobolante de-a dreptul, aşa roşii şi lucioase! Aproape că-mi vine să mai mănânc unul, pe lângă cel mâncat de Paştele ăsta :P

Lady Io spunea...

@arcadia
Da, vopsite si lustruite :))

Mihail Tufan spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Flavius Ţerbea spunea...

no, de urari de sarbatoare nu mai spun ca e deja tarziu. da' ouale astea (alea) arata absolut impresionant. noua ne-au iesit...si cat ne-am chinuit...cat se poate de roz in loc de rosii. or fi de vina gainile de pe alte continente, ca vospeaua tot de-a noastra a fost!

Anonim spunea...

Ma numesc Katie Anders, am o relatie de franare cu dragostea iubitului vietii mele dupa o imensa lupta. El a spus că sa încheiat între noi și că nu mă va mai lua niciodată înapoi după ce am terminat lucrurile cu el de mai multe ori, el iartă, dar de această dată a fost diferit, mi-a lipsit atât de mult și am fost în afară de mai mult de 2 ani. Mi-am dat seama că a fost dragostea vieții mele după ce l-am pierdut. Am nevoie de el înapoi, pentru că iubesc prietenul meu îl vreau înapoi și nu vreau să-l rănesc vreodată din nou. Nu sunt sigur cum pot să mă contactez sau chiar să-l iau înapoi, ne-a șters discuția și mi-a eliminat contactul cu numărul de telefon, fără mesaje, fără apeluri. se pare că se deplasează cu viața sa cu o altă doamnă din SUA. I-am spus prietenei mele că aveam nevoie de ajutor pentru a-mi aduce prietenul, prietenii mi-au sugerat să văd un doctor vrăjitor sau un om spiritual care să-l aducă înapoi, dar nu cred prea mult despre vrăjitorie, merg online pentru cercetare pentru a găsi adevărat vrăjitor de dragoste, în timp ce căutam online, am dat peste un comentariu de către o doamnă din Suedia numită Mburges, ea a dat o mărturie despre cum sa întors înapoi după 2 ani de divorț, a scris adresa de contact a lui Oduduwa pentru a comunica. Oduduwa a adunat vrăjitoria care aduce soțul acasă. Am trimis un mesaj de poștă la adresa lui Oduduwa, am explicat fiecare problemă a căsătoriei mele, i-am spus fiecărei crize de relații pe care o trec mult timp. Oduduwa promite să-mi întoarcă soțul în 3 zile de la masa de prânz, mi-am dat să încerc să cred. Am fost atat de noroc in acea zi, a fost o surpriza cea mai mare ca sa intamplat exact asa cum a spus Oduduwa, am primit un telefon de la sotul meu, imi cer scuze pentru ca ma lasat cu doi copii atat de mult, a spus ca tot ce i se intampla era surpriza pentru el, sa întors acasă a doua zi, soțul meu a spus "Te iubesc pe Jaan", numele meu este că soțul meu nu mă mai sună pentru că am divorțat. Sunt atât de fericit să depun mărturie astăzi, soțul meu și cu mine, suntem fericiți trăind împreună ca o familie fericită cu fiul nostru Felix.
Sunt recunoscătoare pentru Magicul vrăjitorilor Magic Oduduwa, care sunt puternice care mi-au adus acasă soțul acasă în zilele trecute, așa cum ma asigurat. Atât de mulți oameni pot trece prin aceleași probleme de relații pot contacta acest om Oduduwa i recomand foarte mult pentru o soluție. solutii rapide la probleme de viata cum ar fi: .. Magic vraja pentru a obtine Promovarea rapida de locuri de munca Succes, dragoste-vraja pentru a opri divorțul. Vraja pentru a găsi dragostea adevărată. vraja pentru GOOD-LUCK, vrăjitoria pentru a vă salva căsătoria de o altă femeie. Magic vrăji numere pentru a câștiga JOCURI LOTTO, medicina naturala pentru a vindeca boala STD / SIDA, vraja de dragoste albă pentru a câștiga inima unui bărbat să fie a ta doar pentru totdeauna. Medicament natural tradițional pe bază de plante pentru a rămâne gravidă și pentru a avea propriul copil.
Trimiteți un mesaj către Whatsapp Oduduwa Număr: +2348109844548 și, de asemenea, e-mail personal: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

LILIAN NIKKY spunea...

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mail pe Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la remedierea relației. și face oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am căutat ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic g fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet, deoarece Dr.saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. ESTE NEVOIE DE AJUTAT CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și de asemenea este perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUITUL WOMBULUI 4 PROMOVARE Vrăji 5 PROTECȚIE VOSTRA 6 VOSTURĂ DE AFACERI 7 BUN VREI DE MUNCĂ 8 VÂNZARE DE LOTERIE ȘI CAZ DE CURTE

Unknown spunea...

In this fashion my buddy Wesley Virgin's report starts with this SHOCKING AND CONTROVERSIAL VIDEO.

As a matter of fact, Wesley was in the military-and shortly after leaving-he discovered hidden, "SELF MIND CONTROL" secrets that the CIA and others used to get anything they want.

These are the exact same SECRETS lots of famous people (notably those who "became famous out of nowhere") and the greatest business people used to become wealthy and famous.

You've heard that you only use 10% of your brain.

That's because the majority of your BRAINPOWER is UNCONSCIOUS.

Perhaps this conversation has even occurred IN YOUR own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head around 7 years ago, while driving an unlicensed, beat-up bucket of a vehicle with a suspended license and on his bank card.

"I'm absolutely frustrated with going through life payroll to payroll! When will I finally make it?"

You took part in those thoughts, ain't it so?

Your very own success story is waiting to start. All you need is to believe in YOURSELF.

CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S SECRETS

Anonymous spunea...

Salut, prieteni, sunt atât de bucuros când scriu acest articol astăzi să spun lumii cum DR WALE mi-a vindecat VIRUSUL HSV, am fost detectat cu HSV-1 ȘI HSV-2 de acum șase ani, de atunci viața mea a fost complet bizară. si agonie, am folosit atat de multe medicamente care mi-au fost prescrise de mai multi medici, dar nu mi-a vindecat VIRUSUL HSV si nici nu mi-a redus durerea, pana cand un anume cautam solutie pe internet, apoi ca prin minune am dat peste DR WALE, puternicul herbalist care vindecă numeroase persoane INFECȚIA HSV-1 ȘI HSV-2, apoi i-am contactat numărul de WhatsApp la +2347054019402 i-am explicat totul și i-am pregătit un remediu care îmi vindecă total boala HSV-1 ȘI HSV-2 după ce am primit medicamentul lui pe bază de plante, așa că prietenii mei telespectatori de ce să aștepte și să sufere când există cineva ca DR WALE care poate vindeca orice boală HIV/ CANCER/ VIRUS HEPATIT B, îl puteți contacta prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@ gmail.com

Anonymous spunea...

Bună din nou, am vrut doar să vă mulțumesc pentru vraja de dragoste. Am vrut să vă fac o scurtă istorie a căsătoriei mele. Soțul meu m-a părăsit pentru o femeie mai tânără și am fost devastată. Parcă l-a avut sub o vrajă malefică, soțul s-a întors împotriva mea peste noapte fără niciun avertisment. Sa întâmplat anul acesta, eram disperat să se întoarcă pentru că am construit multe împreună și le-ar rupe inimile copiilor. Am folosit fiecare site de vrăji pe care l-am putut găsi fără niciun rezultat. Apoi am văzut o mărturie specială despre DR WALE și chiar mi-a dat speranță pentru că era similar cu cazul meu. L-am contactat și mi-a explicat totul despre ce ar trebui să fac. A început să lucreze cu mine și, ca urmare a tuturor lucrărilor sale minunate, soțul meu este aici chiar acum lângă mine, ceea ce este un vis devenit realitate. Sunt atât de fericit și privilegiat că l-am cunoscut pe DR WALE. Mulțumesc! Dacă aveți probleme similare, vă rugăm să contactați DR WALE și fiți siguri că veți primi ajutor.
Aici contactul lui.
WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau
E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Eu și soțul MEU ne-am despărțit recent. Suntem căsătoriți de șase ani și a fost o relație abuzivă în toate felurile. Vreau să-mi dau seama și să-mi rezolv propriile probleme, astfel încât să pot fi o mamă și o soție grozave, dar simt că este o pierdere de timp să încerc să-mi rezolv căsnicia pentru că s-a stricat și sunt epuizată din punct de vedere emoțional și vreau doar să o fac. concentrează-te pe copiii mei. Și simt că este nedrept pentru mine să încerc să repar ceva în care sunt singurul care depune eforturi. Sunt așa confuz. Acestea au fost deciziile mele până când am dat peste un articol într-un blog despre cum Ultimate Spell a lui DR WALE, care a ajutat mulți oameni să restabilească căsătoriile/relațiile rupte. L-am contactat repede și mi-a spus ce ar trebui să fac, ceea ce am făcut imediat. În câteva săptămâni, soțul meu s-a întors și cea mai mare parte este că soțul meu s-a schimbat complet, nu mă mai abuzează sau insultă. Astăzi, a devenit un soț iubitor și grijuliu. puteți contacta DR WALE pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Unknown spunea...

Am început să observ un comportament ciudat de la soțul meu acum câteva săptămâni și am aflat că soțul meu se vede cu cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce răsfoiam pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera că Dr Ilekhojie poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. L-am contactat și mi-a promis că mă va ajuta cu o vrajă de împăcare. Am făcut tot ce mi-a cerut și la fel ca și cazul Rodicas, soțul meu s-a întors două zile mai târziu cu un alt bărbat. A început să mărturisească tot ce a făcut și mi-a cerut să-i dau o a doua șansă de a face amendamente. Toate datorită doctorului Ilekhojie, soțul meu este acum mai iubitor și mai responsabil. contactați Dr. Ilekhojie cu Whatsapp +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Anonymous spunea...

SERVICII PRESTATATE DE DR. WALE
(1) Dacă îți dorești fostul înapoi.
(2) Pentru a vindeca HIV/SIDA sau boli asociate
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei ca femeile/bărbații să alerge după tine.
(5) Dacă vrei un copil.
(6) Sunteți antreprenor și doriți să câștigați un contract
(7) Vrei să-ți lege soțul/soția să fie
al tău pentru totdeauna.
(8) Dacă aveți nevoie de ajutor spiritual.
(9) Ați fost înșelat și doriți să recuperați banii pierduti.
(10) Opriți divorțul
(11) Ritualul de invocare a banilor
(12) Pentru a verifica dacă iubitul tău online este real
(13) Pentru a verifica dacă împrumutul dvs. online este real
(14) A fi foarte strălucitor
(15) Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă bun
(16) Dacă ești bătrân și vrei să arăți tânăr
(17) Dacă vrei să fii liber de amenințările cu moartea
Si multe altele..
Contactați DR WALE pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Unknown spunea...

sì, prenderò i materiali dai venditori

Anonymous spunea...

Bună ziua tuturor, vreau să împărtășesc experiența pe care am avut-o cu un vrăjitor numit DR WALE, este un om foarte puternic binecuvântat de tatăl său anterioară pentru a ajuta oamenii cu diferite probleme de viață, treceam prin cea mai proastă fază a vieții mele pentru că Soțul meu mi-a spus că vrea să divorțeze de nicăieri, l-am întrebat unde am greșit, dar nu mi-a dat niciun răspuns, în schimb, sa mutat din casă, asta a fost foarte ciudat, așa că am căutat ajutor atunci l-am cunoscut pe DR WALE. vrăjitor online, i-am explicat starea mea după câteva consultări, am aflat că soțul meu este cu secretara lui la serviciu și este sub vraja ei, marele vrăjitor mi-a spus ce trebuie făcut și i-am urmat instrucțiunile. Astăzi, sunt o femeie mândră pentru că soțul meu este acasă cu mine și așteptăm al doilea copil, datorită lui DR WALE, vrăjitorul, dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor pentru orice fel de problemă, DR WALE este cel potrivit. persoană pentru un rezultat perfect și de încredere. Contactați-i WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Este un privilegiu să împărtășesc lumii această mărturie miraculoasă. Soțul meu a divorțat de mine Cu cincisprezece luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac să rezolv problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet despre cum aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit mărturisitori grozavi despre DR WALE, care a fost progresist cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată, DR WALE, mi-a spus că îmi va pregăti o vrajă care să-mi aducă înapoi soțul. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. După ce am lucrat cu DR WALE, câteva zile mai târziu, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, trăim în pace. S-a întors acum cu multă dragoste și grijă. Astăzi sunt bucuros să vă anunț că acest vrăjitor are puterea de a aduce iubiți înapoi și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca să fii cu bărbatul pe care-l iubești. Îl voi recomanda cu căldură pe DR WALE oricărei persoane care are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l pe DR WALE, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta!!. WhatsApp/Viber/Telegramă: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Sufer de herpes în ultimii opt ani și zece luni și, de atunci, am luat o serie de tratamente și pastile, dar nu a existat nicio îmbunătățire până când am dat peste mărturii ale lui DR WALE despre modul în care a vindecat diferiți oameni de diferite boli din întreaga lume, apoi l-am contactat și pe el. După conversația noastră, mi-a trimis medicamentul pe care l-am luat conform instrucțiunilor lui. Când am terminat de luat medicamentul pe bază de plante, am fost la un control medical și spre cea mai mare surpriză m-am vindecat de herpes. Inima mea este atât de plină de bucurie. Dacă suferiți de herpes sau de orice altă boală, puteți contacta DR WALE astăzi pe acest WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com
DR WALE vindecă și:
1. HIV/SIDA
2. HERPES 1/2
3. CANCER
4. ALS (boala lui Lou Gehrig)
5. Hepatita B

Anonymous spunea...

Vraja de dragoste puternică și puternică pentru a-ți câștiga fostul înapoi.. Am decis că voi petrece toată ziua pe internet doar pentru a mă asigura că mulți oameni pot citi această mărturie despre DR WALE, care este un puternic vrăjitor din Africa, După ce am fost abandonat de iubitul meu, am fost atât de singur în acea zi, încât am decis să merg pe net pentru câteva sfaturi despre relații, nu am știut niciodată că aceasta este foaia de parcurs care va asigura întoarcerea iubitului meu. După ce am citit o mulțime de sfaturi despre cum să-mi restabilim relația într-un mod mai bun, am descoperit că DR WALE are multe recomandări decât alți vrăjitori. Prin urmare, mi-am hotărât că DR WALE este persoana potrivită pentru job, și l-am contactat pe DR WALE prin detaliile sale pe care le-am văzut pe internet și am fost atât de fericit că am ales să lucrez cu DR WALE pentru că munca lui a fost 100% perfectă și vraja l-a adus pe iubitul meu înapoi la mine cu o ușurare rapidă. De asemenea, contactați-l pentru ajutor acum prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Ce aș fi putut face dacă nu pentru DR WALE care îmi restabilește căsnicia și aduce pace în casa mea, îți voi fi mereu recunoscător DR WALE, soțul meu a plecat pentru o altă femeie, m-a lăsat cu cei trei copii ai noștri, am fost confuz și inima frântă, aproape că am pierdut unul dintre fiul meu în procesele pe care le-am discutat cu un prieten de-al meu și ea mi-a spus despre DR WALE și cum a ajutat-o în trecut, așa că l-am contactat pentru ajutor și mi-a promis că după câteva zile în care soțul meu o să mă sune și să-mi ceară scuze pentru iertare, chiar cred în el pentru că am văzut multe vești bune despre el online, mi-a spus ce să fac și am făcut tot ce mi-a cerut, după câteva zilele mele a sunat telefonul și spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu a început să sune și să mă roage să-l iert pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să trec, așa că l-am iertat și acum trăim din nou fericiți. Îi spun totul mulțumesc lui DR WALE, aici sunt contactele lui, dacă treceți prin orice stres conjugal, vă voi sfătui să-l contactați pentru rezolvare și vă promit că toată problema dumneavoastră va fi rezolvată. Whatsapp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Bună ziua, deoarece vrei să citești asta, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este un om spiritual puternic, numit DR WALE, pe care l-am întâlnit citind un articol online, ai probleme în relația ta și doriți o soluție de durată sau aveți probleme legate de sănătate DR WALE vă va uimi cu marele său puternic contact, contactându-l pe Whatsapp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com El mă ajută cu o vrajă care l-a adus pe soțul meu acasă, după zece luni de despărțire, este capabil și să pregătească ierburi pentru orice fel de boală.

Allison Howarts spunea...

Buna ziua! După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu tot, Am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să încerc, am a trimis vrăjitorului prin poștă și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a făcut vraja și, surprinzător, în a doua zi, era în jurul orei 16. M-a sunat fostul meu, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am promis că oricui cunosc care are o problemă de relație, aș fi de ajutor acestei persoane, trimițându-l la singurul vrăjitor real și puternic care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com îi poți e-mail dacă ai nevoie de ajutorul lui în relația ta sau în orice alt caz
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdută
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de despărțire
7) Alungați un Iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
9) vrei să-ți mulțumești iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

Anonymous spunea...

Am citit câteva dintre mărturiile lui DR WALE despre cum a ajutat mulți oameni să-și aducă înapoi iubiții într-o săptămână cu o vrajă de dragoste. Aveam probleme cu iubitul meu, așa că am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc atât de mult bărbatul. a plecat de acasă și a spus că nu mai este interesat de relație fără motiv, am fost în stare de șoc. L-am contactat pe DR WALE și mi-a spus că iubitul meu se va întoarce la mine în câteva săptămâni, DR WALE a făcut o vrajă de dragoste și asta i-a făcut să deschidă ochii iubitului meu pentru a vedea cât de mult ne iubim și s-a întors acasă. În timp ce scriu această mărturie, sunt cea mai fericită fată de pe pământ. Eu și iubitul meu trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât era înainte de a ne despărți. Toate mulțumesc lui DR WALE pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu iubitul meu. dacă vă confruntați cu orice problemă și doriți o soluție rapidă, contactați DR WALE pe WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Am strigat familiei soțului meu să ne salveze căsnicia, măcar de dragul copiilor noștri. El este păcălit doar că și-a părăsit familia pentru o fată de la universitate, sunt atât de deprimat pe punctul de a mă sinucide, dar când mă uit la fiul meu de șapte ani, pur și simplu nu mai pot. Cu câteva zile în urmă mi s-a spus că au plecat în Bahamas în vacanță, când încă își plătește pensia pentru copii, mi-am vândut mașina doar pentru a continua să plătesc ipoteca. Am dat totul copiilor mei și am plecat cu absolut nimic în afară de respirația mea. Sora mea a văzut starea mea când a venit să-și vadă nepoatele și nepotul, m-a forțat să-l contactez pe DR WALE pe WhatsApp: +23457054019402, Din acel moment l-am contactat pe DR WALE, viața mea s-a schimbat. ghici ce? Am mașina înapoi, soțul meu s-a întors acasă și a lăsat-o singură pe târfa proastă. N-am văzut nimic care să funcționeze atât de repede în cei 53 de ani din viața mea. Soțul meu mi-a dat mașina lui și m-a condus la tribunal ieri pentru a ne reînnoi jurământul. Sunt atât de fericit că căsnicia mea funcționează din nou și că lucrurile au revenit la normal în doar câteva săptămâni. Soțul meu m-a contactat imediat DR WALE A terminat vraja. A fost instantaneu. Sunt încă șocată și aștept să văd cât va dura asta. Dar deocamdată se simte ca în rai, pentru că soțul meu este chiar înăuntru cu mine, așa cum ne-am întâlnit prima dată când am fost de acord să mă căsătoresc cu el. Doctorul dragostei a spus că este pentru totdeauna. Voi continua să depun mărturie dacă asta va fi pentru totdeauna așa cum a garantat. Du-te acum, adu-ți iubitul înapoi......WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

De ce să te doare capul, de ce să permiti depresiei să te mănânce când poți doar să-l contactezi pe DR WALE pentru ca el să rezolve problemele cu care te confrunți.
Aveți un dosar în instanță
Cauți promovare
Vrei să câștigi un joc jackpot la loterie
HIV/SIDA dumneavoastră poate fi vindecat
Suferiți de un accident vascular cerebral
Suferi de Rac?
Ai un număr scăzut de spermatozoizi
Vrei să-ți repari căsnicia ruptă
Vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit
Ai o boală/infecție pe care vrei să o vindeci
Aveți nevoie de un remediu pentru Herpes Simplex Virus 2/PCOS
și așa mai departe și așa mai departe.
contactați-l pe DR WALE astăzi, vă voi aduce înapoi toată fericirea și vă voi face fericit din nou.
Contactați DR WALE pe WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Întotdeauna mi-am dorit să nu pot trăi din cec cu cec sau să am vreo datorie. Am lucrat în contabilitate vreo 20 de ani și abia am reușit să fac rost de bani. Mi s-a părut că de fiecare dată când mă mutam în companie și primeam o mărire de salariu, cheltuielile mele de trai vor crește semnificativ și nu am reușit niciodată să merg înainte. vrăji de loterie. Apoi, într-o zi, cel mai bun prieten al meu mi-a spus adevărul despre ce a făcut când soția lui l-a părăsit. El a făcut o vrajă de dragoste și ea a oprit procedura de divorț și s-au întors împreună. Când mi-a spus asta, am întrebat pe cine a folosit și mi-a dat contactul lor WhatsApp. +2347054019402 și am contactat imediat DR WALE pentru ajutor. Am văzut că au oferit diferite tipuri de vrăji de bani pentru a ajuta la câștigarea la loterie. Am fost imediat intrigat. Întotdeauna am simțit că voi câștiga la loterie cândva. Am avut vraja de loterie cu jackpot și am așteptat câștigul meu. Mi s-a spus să joc la loterie în fiecare săptămână și am făcut ce mi sa spus. Am jucat oricum la loto în fiecare săptămână, așa că nu s-a schimbat nimic. În aproximativ două săptămâni s-a întâmplat. Am câștigat 100.000 de dolari!! Nu pot sa cred! Nu au fost suficienți bani ca să mă pensionez imediat, dar i-am investit bine și mi-a permis să merg la muncă cu normă parțială și mă va ajuta să mă pensionez mult mai devreme. Sunt veșnic recunoscător că l-am găsit pe DR WALE. Îl puteți contacta prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Mi-a fost zdrobit că iubitul meu a decis să părăsească relația, așa că am făcut vraja Retrieve A Lover. cu DR WALE La câteva săptămâni de la vrăji, el a sunat „doar pentru a vorbi”. După niște discuții plăcute și după ce a ajuns din urmă, a cerut să mă vadă din nou. Am simțit că începuse să se întoarcă. Am decis să-i dau o șansă doar să vadă. acum suntem fericiți căsătoriți și El este absolut nebun după mine, îi mulțumesc lui DR WALE că mi-a adus fostul înapoi, dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta prin WhatsApp: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com