luni, 25 aprilie 2011

Hristos a inviat!


Pe net, dintre articolele de sezon, unul imi atrage atentia. Titlul este "Cum evitam intoxicatia cu oua". Nu am citit articolul, pentru ca stiu exact cum se evita intoxicatia cu oua: nu mancam ca disperatii (a se citi "nu bagam in noi ca disperatii").

16 comentarii:

Zazuza spunea...

Adevarat a inviat!

ViVa el Penguin! spunea...

Adevarat a-nviat!

Imi ammintesc de un film clasic cu Paul Newman in care personajul inghite o cantitate presionanta de oua :)

ViVa el Penguin! spunea...

Impresionanta

Anonim spunea...

cu întârziere spun și eu:adevărat a înviat!sper că ați petrecut frumos :)

Lady Io spunea...

@Viva el Penguin
Nu stiu filmul, dar imi place Paul Newman :)

Lady Io spunea...

@Mihaela
A fost frumos. Si a venit si primavara.

Diana Alzner spunea...

Adevărat a înviat!
Mă întreb ce părere o fi având Chiţirelu de ouăle roşii...

Lady Io spunea...

@Diana
Chitirelul a dat jos un ou si apoi s-a jucat cu el. Pentru ca tot se sparsese, i-am dat sa manance un pic din el, dar dupa doua-trei inghitituri nu a mai vrut. Ii era frica de intoxicatia cu oua :))

Iulia spunea...

Adevarat a inviat! Lui Missy nu-i plac ouale, desi doctorul mi-a zis sa-i dau. Asa ca nu e in pericol. Si nici eu, pentru ca de obicei le cumpar si uit sa le mananc. :)

arcadia spunea...

Adevărat, a-nviat!
Ouîle alea sunt făcute de tine? Sunt mirobolante de-a dreptul, aşa roşii şi lucioase! Aproape că-mi vine să mai mănânc unul, pe lângă cel mâncat de Paştele ăsta :P

Lady Io spunea...

@arcadia
Da, vopsite si lustruite :))

Mihail Tufan spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Flavius Ţerbea spunea...

no, de urari de sarbatoare nu mai spun ca e deja tarziu. da' ouale astea (alea) arata absolut impresionant. noua ne-au iesit...si cat ne-am chinuit...cat se poate de roz in loc de rosii. or fi de vina gainile de pe alte continente, ca vospeaua tot de-a noastra a fost!

Anonim spunea...

Ma numesc Katie Anders, am o relatie de franare cu dragostea iubitului vietii mele dupa o imensa lupta. El a spus că sa încheiat între noi și că nu mă va mai lua niciodată înapoi după ce am terminat lucrurile cu el de mai multe ori, el iartă, dar de această dată a fost diferit, mi-a lipsit atât de mult și am fost în afară de mai mult de 2 ani. Mi-am dat seama că a fost dragostea vieții mele după ce l-am pierdut. Am nevoie de el înapoi, pentru că iubesc prietenul meu îl vreau înapoi și nu vreau să-l rănesc vreodată din nou. Nu sunt sigur cum pot să mă contactez sau chiar să-l iau înapoi, ne-a șters discuția și mi-a eliminat contactul cu numărul de telefon, fără mesaje, fără apeluri. se pare că se deplasează cu viața sa cu o altă doamnă din SUA. I-am spus prietenei mele că aveam nevoie de ajutor pentru a-mi aduce prietenul, prietenii mi-au sugerat să văd un doctor vrăjitor sau un om spiritual care să-l aducă înapoi, dar nu cred prea mult despre vrăjitorie, merg online pentru cercetare pentru a găsi adevărat vrăjitor de dragoste, în timp ce căutam online, am dat peste un comentariu de către o doamnă din Suedia numită Mburges, ea a dat o mărturie despre cum sa întors înapoi după 2 ani de divorț, a scris adresa de contact a lui Oduduwa pentru a comunica. Oduduwa a adunat vrăjitoria care aduce soțul acasă. Am trimis un mesaj de poștă la adresa lui Oduduwa, am explicat fiecare problemă a căsătoriei mele, i-am spus fiecărei crize de relații pe care o trec mult timp. Oduduwa promite să-mi întoarcă soțul în 3 zile de la masa de prânz, mi-am dat să încerc să cred. Am fost atat de noroc in acea zi, a fost o surpriza cea mai mare ca sa intamplat exact asa cum a spus Oduduwa, am primit un telefon de la sotul meu, imi cer scuze pentru ca ma lasat cu doi copii atat de mult, a spus ca tot ce i se intampla era surpriza pentru el, sa întors acasă a doua zi, soțul meu a spus "Te iubesc pe Jaan", numele meu este că soțul meu nu mă mai sună pentru că am divorțat. Sunt atât de fericit să depun mărturie astăzi, soțul meu și cu mine, suntem fericiți trăind împreună ca o familie fericită cu fiul nostru Felix.
Sunt recunoscătoare pentru Magicul vrăjitorilor Magic Oduduwa, care sunt puternice care mi-au adus acasă soțul acasă în zilele trecute, așa cum ma asigurat. Atât de mulți oameni pot trece prin aceleași probleme de relații pot contacta acest om Oduduwa i recomand foarte mult pentru o soluție. solutii rapide la probleme de viata cum ar fi: .. Magic vraja pentru a obtine Promovarea rapida de locuri de munca Succes, dragoste-vraja pentru a opri divorțul. Vraja pentru a găsi dragostea adevărată. vraja pentru GOOD-LUCK, vrăjitoria pentru a vă salva căsătoria de o altă femeie. Magic vrăji numere pentru a câștiga JOCURI LOTTO, medicina naturala pentru a vindeca boala STD / SIDA, vraja de dragoste albă pentru a câștiga inima unui bărbat să fie a ta doar pentru totdeauna. Medicament natural tradițional pe bază de plante pentru a rămâne gravidă și pentru a avea propriul copil.
Trimiteți un mesaj către Whatsapp Oduduwa Număr: +2348109844548 și, de asemenea, e-mail personal: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

LILIAN NIKKY spunea...

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mail pe Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la remedierea relației. și face oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am căutat ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic g fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet, deoarece Dr.saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. ESTE NEVOIE DE AJUTAT CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și de asemenea este perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUITUL WOMBULUI 4 PROMOVARE Vrăji 5 PROTECȚIE VOSTRA 6 VOSTURĂ DE AFACERI 7 BUN VREI DE MUNCĂ 8 VÂNZARE DE LOTERIE ȘI CAZ DE CURTE

Unknown spunea...

In this fashion my buddy Wesley Virgin's report starts with this SHOCKING AND CONTROVERSIAL VIDEO.

As a matter of fact, Wesley was in the military-and shortly after leaving-he discovered hidden, "SELF MIND CONTROL" secrets that the CIA and others used to get anything they want.

These are the exact same SECRETS lots of famous people (notably those who "became famous out of nowhere") and the greatest business people used to become wealthy and famous.

You've heard that you only use 10% of your brain.

That's because the majority of your BRAINPOWER is UNCONSCIOUS.

Perhaps this conversation has even occurred IN YOUR own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head around 7 years ago, while driving an unlicensed, beat-up bucket of a vehicle with a suspended license and on his bank card.

"I'm absolutely frustrated with going through life payroll to payroll! When will I finally make it?"

You took part in those thoughts, ain't it so?

Your very own success story is waiting to start. All you need is to believe in YOURSELF.

CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S SECRETS