miercuri, 3 februarie 2010

Viata intr-un cub

Am un prieten care locuieste intr-o garsoniera. Nu este singur, locuieste cu iubita lui. Iar acum cativa ani au adoptat o pisica birmaneza de la o vecina. Pisica a facut un pui.
Dupa o vreme, el a gasit intr-o curte de peste drum de bloc doi pisoi subnutriti. I-a fost mila de ei si i-a luat in casa, sa-i puna pe picioare. A doua zi, iubita lui a gasit sub roata masinii inca o pisicuta. Au presupus ca cei trei sunt frati si au reunit familia.
Mama lui s-a oferit sa ia birmanezele ca sa-i ajute. Nu le-a dus la ea, pentru ca avea deja patru pisici in apartament. Le-a dus la mama ei, care statea in aceeasi cladire.
Cand pisicile gasite de pe strada au mai crescut, am luat eu una si am dus-o de acolo. Astazi este tovarasa de joaca a lui Chiti atunci cand se afla in vacanta.
Dupa numai cateva luni, amicul meu si cu iubita lui au vazut cum un catel a fost accidentat de o masina. L-au luat, l-au tratat si au zis ca-l dau spre adoptie. Astazi este inca impreuna cu ei si cu pisicile, in garsoniera.
As fi tentata sa va pun sa calculati acum cate picioare sunt in garsoniera, precum intr-o celebra problema. Dar nu o sa fac asta. Va las pe voi sa trageti concluziile.

18 comentarii:

Belle de Jour spunea...

BRAVO!
:)
zic asta ...mai multe picioare aflate..intr-un cub
:)

Sakura spunea...

:)
salutari de la mine la domnii si doamnele in cauza
:)

Morticia spunea...

Ce oameni extraordinari! Ce frumoasa ar fi lumea daca ar adopta fiecare o pisicuta sau un catelus...

Anonim spunea...

Animalutele respective au avut noroc nu doar de oameni inimosi, ci si pentru ca s-a nimerit ca amandoi sa fie iubitori de animale. Din pacate, de multe ori unul din parteneri e alergic la par, nu-i plac animalele sau considera ca nu e sanatos sa le tii in apartament si atunci... :(

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Zazuza spunea...

oameni ca astia ma emotioneaza la culme... cand am fost odata cu catelul la doctor erau doi baieti acolo, la vreo 20 de ani asa: unul cu un catel mic mic, gasit, lovit de masina, si unul cu vreo trei pisoi cu picioarele rupte - gasiti intr-o punga, aruncati pe marginea drumului... era sa plang acolo, ce animale oropsite, dar cu noroc, si ce oameni frumosi...

Lady Io spunea...

@Belle de Jour & Sakura
Imi scot virtual palaria in fata dragalasilor posesori de picioare locuind in cub :)

Lady Io spunea...

@Morticia
Mie mi-a zis o prietena veche ca ar trebui sa-mi arunc chitirelul pe fereastra (ma rog, intr-un context dat, dar care nu justifica o astfel de reactie). Poate ca sunt oameni incompatibili cu animalele :(
Din pacate, sunt incapabila sa reactionez in astfel de situatii.

Lady Io spunea...

@teampit
Si eu as prefera ca animalutele sa aiba si un spatiu de joaca in curte, dar nu intotdeuna se poate.
In mod particular, in cazul lui Chiti nu se pune problema de curte. Fie o tinem in casa, fie trebuie amputata labuta paralizata, daca am vrea sa-i dam drumul afara. Din cauza pericolului de infectii.

Lady Io spunea...

@Anonim
Nu apreciez spam-ul, chiar daca este pentru o cauza buna. Mai ales cand se repeta la infinit.
Cu parere de rau si cu intelegere pentru cauza voastra, data viitoare voi sterge comentariul.
Multumesc de intelegere!

Lady Io spunea...

@Zazuza
Din pacate prea putini :(
Pisoii aia nu au ajuns cu picioarele rupte degeaba. Sigur tot un "om" le-a facut asta.
Cum de altfel este posibil sa i se fi intamplat si lui Chiti, nu stim cum a ajuns in starea in care am gasit-o.

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

pai pisoii erau intr- o punga!!! ma indoiesc ca mama pisica ar fi facut asta :|. sau cainele cel rau al vecinilor...

coolboy spunea...

thats

cool


i think u must read tis

http://factsss.blogspot.com/2010/01/before-buying-lipstick-read-this.html

arcadia spunea...

am adoptat in ultimii ani 4 caini si 2 pisici :D dar nu despre asta vreau sa povestesc ci despre faptul ca unul dintre caini era foarte bolnav. dar inca nedomesticit suficient ca sa-l pot urca in masina sa-l duc la un cabinet. si-am inceput sa ma rog de toti doctorii pe care i-am stiut sa vina sa-l vada. niciunul n-a vrut sa se deranjeze pentru un maidanez. dupa doua zile, un tehnician veterinar s-a milostivit si-a venit in fiecare zi timp de o saptamana si l-a tratat.

brasovul de vis! :D

Lady Io spunea...

@Sakura
Ca de obicei, un cavaler.

Lady Io spunea...

@arcadia
Pisica mea este luata din Brasovul de vis :), de langa Star. Era duminica, am dus-o la un cabinet medical undeva in camp pe langa Noua), acolo toti erau draguti si ne-au ajutat, nu au vrut sa ne ia bani.

arcadia spunea...

sunt sigura ca daca il duceam pe catel la cabinet s-ar fi ocupat de el. dar niciun medic n-a vrut sa vina sa-l vada acasa, dupa ce afla ca e vorba de un maidanez :(

in ciuda acestui fapt, brasovul e de vis =))

Lady Io spunea...

Este de vis. Eu inimioara Brasov :)