luni, 13 iulie 2009

Au disparut trandafirii...

Acum cateva saptamani, la noi pe strada era plin de trandafiri, flori despre care banuiesc ca exista de cand a fost construit cartierul. Trandafirii erau perfecti, mireasma lor la fel, erau una dintre bucuriile de la inceput de vara.


Acum cateva zile insa, am constatat ca trandafirii au fost scosi, tot pamantul a fost rascolit, s-au bagat niste tuburi, insa trandafirii nu au mai aparut. Si iata cum arata acum:



Macar copaceii au ramas in picioare.
Cum nimeni nu ne explica ce s-a intamplat, nu putem face decat presupuneri:


Precizare: banda desenata de mai sus este doar un pamflet, personajele si faptele nu sunt reale.
Probabil ca voi continua intr-un episod urmator, in functie de cum merg lucrurile, sa va tin la curent cu situatia trandafirilor. Desi nu cred ca se vor intoarce la locurile lor. Pot doar sa banuiesc ca vor fi inlocuiti cu ceva tufe savante, arbusti ornamentali si plante exotice care vor scurge din bugetul local ceva mai multi bani decat produsul intern brut al unei mici tari africane.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Sa nu uitam ca ultimul racnet in materie de tufe sunt cele in forma de animale...

Zazuza spunea...

pffffffffff, niste idioti! sa distruga si ultima farama de frumusete!

Miss Zebra spunea...

Stati linistiti! Vor pune iarba la pret de covoare persane autentice din matase si multe exemplare de Trilobobostrum Mirabilia (planta imaginara,care nu creste, nu infloreste, doar se ofileste, dar... care costa foarte mult). In acest fel, un rond va costa cat ochii din cap si va fi si gata pentru replantare in maxim o luna!Pe urma, ne tavalim pe jos ca nu mai sunt bani pentru asistenta sociala, pentru pensii sau pentru profesori!Si bineinteles, hai sa ii punem pe tampiti sa mai plateasca si asistenta medicala, desi tot ei contribuie din greu pentru asta! Vorba lui Base: Aici sunt banii vostri!

Lady Io spunea...

@teampit
In sectorul 6 nu a venit inca circul din iarba, am avut doar circul Medrano :-)

Lady Io spunea...

@Zazuza
Eu tot sper ca reapar, desi ma indoiesc ca ar fi putut supravietui atatea zile.

Lady Io spunea...

@Miss Zebra
Am auzit ca un animal din ala costa cateva zeci de mii de euro? Nu stiu daca am inteles bine, dar cheltuiala asta total aiurea pe niste lucruri platite cu un pret mult mai mare decat cel meritat a ajuns prea departe.

Morticia spunea...

@teampit: Cand am vazut prima oara un animal din ala mi s-a parut foarte dragut si de efect. Problema cu alea este ca se usuca si nu mai raman decat sarmele care le dau forma. Chiar sunt curioasa ce o sa faca cu ele...
Legat de tuburile care se "planteaza" in locul trandafirilor, mi-a zis mama ca asa au facut si pe Unirii. Ea crede ca poate sunt pentru ascunderea cablurilor atarnande, care, din cate stiu eu, conform UE, trebuie sa dispara.

Morticia spunea...

P.S. Ceea ce nu inseamna ca nu puteau sa faca in asa fel incat sa nu scoata toti trandafirii. Din cate vad eu in poza aveau destul loc pe marginile spatiului verde sa rascoleasca si sa bage tuburi, fara sa deranjeze florile.

gherman spunea...

eu cred ca tu stai pe strada mea :))
dar eu tot vreau sa facem un blog al problemelor din societate. singur nu-l fac insa :)

Lady Io spunea...

@Morticia
Si mie mi-au placut animalutele initial. Pana cand am auzit ce "preturi" au (am pus "preturi" in ghilimele pentru ca suspectez ca ceva nu in regula cu ele).
Cat despre tuburi, da, posibil (bine ar fi sa scapam de fire), dar trandafirii sunt nevinovati. Si sigur aveau loc.

Lady Io spunea...

@gherman
Ori suntem vecini, ori e o situatie generala, o ura generalizata impotriva trandafirilor :-))
Cat despre blog, go for it, eu una te asigur de suportul meu. Noi am facut Romania - casa mea, nu stiu daca l-ai vazut, care incearca sa lupte cu gunoiul.