duminică, 19 iulie 2009

De vorba

Ne cunoastem de vreo doi ani si ii cunosc deja cea mai mare parte din viata: iubiri, prietenii, probleme cu masina, probleme de familie. Nu am cerut niciodata sa le aflu, totusi mi le-a povestit. Ce conteaza inca o persoana care ii cunoaste viata sexuala si preferintele culinare?
Iar acum se invarte in jurul meu, povestindu-mi despre ultima sa achizitie. De fapt, impropriu spus achizitie, mai degraba dorinta nerealizata.
A vazut niste blugi la Zara, niste blugi perfecti, cu un mic fermoar in partea de jos. Nu a avut timp sa-i probeze, asa ca s-a dus acasa gandindu-se la ei. I-a visat si noaptea, a vorbit cu toata lumea despre ei. Imi explica cum dintr-o data i s-a parut ca este un nimic fara blugii aceia. Pur si simplu nu exista fara ei.
Asa ca s-a dus la Zara, dar ce supriza neplacuta! Erau prost croiti si nu-i veneau deloc bine. Iar acum se simte ca si cand viata sa nu ar mai valora nimic fara blugii aceia. Pur si simplu, se pare ca viata si-a pierdut din savoare din cauza unei perechi de pantaloni.

Si stau sa ma intreb: cand am gasit ultima oara acel ceva care sa ma defineasca pe mine ca persoana si fara de care viata mea sa nu mai valoreze nimic?

16 comentarii:

Cătălin Mareş spunea...

Atunci când ţi-ai "căpătat" sufletul.

Zazuza spunea...

hihihi, anunt-o si tu ca "baga" colectie noua in curand, si sigur gaseste ceva cu care sa inlocuiasca jeansii aia. on another hand, ce reclama proasta pentru zara =))

Lady Io spunea...

@Catalin
Si totusi nu depinde de o pereche de blugi... :-)

Lady Io spunea...

@Zazuza
Eu nu i-am incercat, deci e doar declaratia ei :-)

Cătălin Mareş spunea...

:-) Eu am răspuns doar la intrebare.

Lady Io spunea...

@Catalin
Raspuns corect.
Ma surprinde totusi usurinta cu care unii oameni isi raporteaza existenta la astfel de lucruri.

Morticia spunea...

Ce giji au unii... Incredibil! In rest inteleg ca nu ii lipseste nimic, nu?

Anonim spunea...

Cata superficialitate! Chiar m-am gandit si nu cred ca exista niciun obiect fara de care viata mea sa nu valoreze nimic. Ceea ce da valoare vietii sunt chestiile imateriale, cum ar fi sanatatea, inteligenta, sentimentele...

Lady Io spunea...

@Morticia
Probabil o anumita pereche de pantofi, sau o geanta...

Lady Io spunea...

@teampit
Trist este ca suntem tot mai putini cei care gandim asa. Uita-te numai ce discutii sunt numai despre shopping.

Miss Zebra spunea...

Are totusi un punct pozitiv! Nu i-a cumparat!
Am cateva exemplare care ignora total ipoteza ca ceva nu le-ar sta bine! Daca "este de firma", atunci si sa fie cu clabuci... sigur trebuie sa le stea bine (dupa mintea lor de ciumafaie)! Doamne fereste, sa fii cinstita si sa iti exprimi indoiala... te-au sters din carnetul de bal.Oricum, nici o pierdere!

PeterG spunea...

Poate, nu ştiu, nu e treaba mea... Dar unde îi găsiţi pe toţi aceşti nefericiţi? Par, sincer să fiu, specimene deosebite. Că probabil este genul de fiinţă pentru care "logos"-ul are cu totul şi cu totul altă semnificaţie, este una. Dar că se tăvăleşte în chinuri din cauza unei perechi de blugi...?
Eu îmi doresc un Harley, o geacă de motor "jmecheră", nişte "boots" pe măsură, ochelari de soare de la Ray-Ban şi... câte şi mai câte. Dar asta nu înseamnă că dacă nu le am, viaţa mea devine lipsită de sens.
Dacă nu-i stau bine pe trupşor, poate n-ar fi o idee rea să se ducă să-şi remodeleze fizicu'. Pfff.

Cătălin Mareş spunea...

He he, iată o idee buna pentru snobi: să se remodeleze chirurgical de fiecare dată atunci când nu li se potriveşte vreun blug sau vreo fustiţă de firmă. Vă daţi seama ce potenţial se ascunde în spatele acestei idei? Deja mi s-a incins RAMu' la căte îmi trec prin cap.

Lady Io spunea...

@Miss Zebra
Cred ca nu i-a luat pentru ca ii era fizic imposibil sa-i puna pe ea.

Lady Io spunea...

@PeterG
Sa stii ca nu ma straduiesc mult, sunt printre noi :-))

Lady Io spunea...

@Catalin
Pai sa stii ca nu cred ca e departe ziua aia.