miercuri, 8 iulie 2009

La Alimentara

Asa cum ati aflat probabil, Hotcity are de vreo doua saptamani o rubrica noua - La panou, care este "Bucata de scart pe care am decis sa prind imagini de dinainte de '89. Veti citi despre cozi, bucatarii, camari, bomboane si vecini.", dupa cum scrie Sabina, autoarea rubricii.

Dupa ce ati aflat saptamana trecuta cum l-am intalnit pe Ceausescu, a venit timpul sa va povestesc si cateva aventuri de la coada.

4 comentarii:

Zazuza spunea...

stii ca eu nu prea imi aduc aminte despre chestiile astea? e ca si cand as fi apasat un buton si puf! s-au dus toate! adica, am asa un feeling general despre cum era, dar amintiri concrete nu am, sau nu vreau sa am ;))

Zazuza spunea...

ps: dupa ce am citit si m-am infiorat, trebuie sa spun din nou ce am mai sustinut deja: I LOVE capitalism! feroce cum o fi, da' macar nu stai la coada!!! brrrrrrrrr! pe de alta parte, cred ca nu imi amintesc de cozi pentru ca am avut doua perechi de bunici la tara, deci oua si branza din belsug :).

Anonim spunea...

Excelent povestit! :) Dar, vorba Zazuzei, ma mir ca ai amintiri atat de detaliate. Nici eu nu tin minte decat chestii... desperecheate, de care mi-am amintit citind articolele tale. Altfel probabil ca nu m-as mai fi gandit niciodata la ele.

Lady Io spunea...

Eu imi amintesc destul de bine, astea sunt doar cateva :-)