miercuri, 22 iulie 2009

Noutati despre trandafiri


Dupa cum va povesteam acum cateva zile, au disparut trandafirii de pe strada mea. Ma intrebam atunci cu ce-i vor inlocui.
Ei bine, au fost inlocuiti de niste tufe si niste constructii ciudate de lemn - cel putin pe o parte a strazii, unde au inceput sa refaca. Constructiile de lemn, pe langa faptul ca nu par sa aiba un scop precis in viata, ingradesc si vizibilitatea pentru soferi.


Haideti sa vedem, voi cam cat credeti ca au costat minunatiile astea cu care au inlocuit trandafirii? Eu imi imaginez o suma cu multe zerouri, nu stiu de ce...

PS Muncitorii, in unul dintre elanurile patriotice dintre pauzele de masa, au reusit sa gaureasca o teava, asadar am putut admira ieri, in toata splendoarea ei, o tasnitoare ad-hoc cu o inaltime de aproximativ trei metri. Vad ca s-a rezolvat intre timp.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Eu imi pastrez in continuare parerea ca pe scheletul ala or sa apara niste dinozauri facuti din tufe. :)

Lady Io spunea...

Haha, nu stiu ce sa zic, asta e optimism sau pesimism?

Anonim spunea...

Stii cum e: pesimistul e un optimist mai bine informat...

Lady Io spunea...

Corect! Incep sa ma sperii. Cand ma intorc de la Brasov, parca vad ca ma asteapta o gradina zoologica...

Morticia spunea...

Ce ti-e si cu cultura asta urbanistica (exista? :D) si cu artistii neintelesi...

Lady Io spunea...

Morticia, in Bucuresti mi-e teama ca nu exista nici un fel de concept de cultura urbanistica. E un fel de dezvoltare la intamplare, carpeala din loc in loc si ceva "chestii frumoase" ingramadite te miri pe unde, fara un scop clar.
Nu exista un plan, nu exista o idee, pare sa fie doar carpeala.