marți, 7 iulie 2009

Poveste de amor

In statie, doi indragostiti asteapta tramvaiul. Sunt tineri si frumosi. Vin de la strand, pielea luceste intunecata. El isi arata bustul gol usor transpirat, in timp ce burtica ei freamata in cautarea soarelui, intre un tricou-sutien si o fustita aproape inexistenta. Machiajul usor, de vara si strand, include sclipici si un ruj mov. Se asorteaza bine cu tricoul galben si fustita rosie, dar si cu unghiile pregatite pentru orice ocazie: fiecare unghie are alta culoare si este decorata cu motive florale.

 

Tramvaiul soseste, iar baiatul o ia inainte, ca orice cavaler, pentru a obtine loc pe scaun. Impinge o femeie insarcinata, placheaza un batranel tremurand si reuseste sa se aseze. Ea, mandra de cavalerul sau, se apropie de scaun radiind de mandrie pentru vitejia iubitului. Prinde un loc, agatata de bara din dreptul scaunului lui. Tramvaiul porneste, ea se dezechilibreaza usor. Insa el este acolo, gata sa o apere de toate relele. Ca sa o sustina, o tine de un picior, pe sub fustita scurta. Ea se bucura, rade imbujorata.

 

Tramvaiul se aglomereaza. El nu poate sta degeaba in timp ce iubita sa este inghesuita. Se rasteste la o batranica, o injura pe gravida impinsa mai devreme, pentru ca se apropie prea mult de iubita lui, impinse si ele de multimea din spate. Pana la urma, tot el isi salveaza iubita. O trage de fusta in jos, sa i se aseze in brate. Emotia o copleseste, relatia a ajuns deja la nivelul urmator. Il umple de sarutari care ii lasa urme violete pe buze si pe fata transiprata. El o pipaie, sa simta daca se simte bine. Continuarea este interzisa la vizionare copiilor sub 12 ani neinsotiti de parinti. Din fericire, nu sunt prea multi copii de fata.

 

Spectatorii involuntari se bucura sa vada o poveste de dragoste atat de frumoasa. Cat de des mai vezi dragostea implinita intr-un mod atat de perfect?

24 de comentarii:

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

hahahah, genial povestita intamplarea!!! banuiesc ca saruturile, suave si tandre, erau insotite de mirificul tzoooooooooooc, tzzzzzzzzzzoooooooooc, liiiiiiiiiiiiii, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, fleooooooooooooooooshkkkkkkkkkkkk =))! (eu am o problema patologica de-a dreptul: nu suport zgomotul asta, si nici pe cel facut de cei ce mesteca intens cu gura deschisa :|)

PeterG spunea...

Interesant. Dacă n-aş cunoaşte, aş spune că aceasta este o relatare după o vizită făcută într-o grădină zoologică.
Acum, să nu fim răutăcioşi şi, poate chiar, invidioşi. Sunt tineri, drăguţi, inteligenţi şi plini de pasiune. Plini cam cum e oala cu ciorbă când stă să dea în clocot. În loc să-i mustrăm pentru comportamentul lor demn de "Basic Instinct III", mai bine luăm o paletă d-aia şi strângem spumele ce s-au creat probabil între cei doi.
P.S. Şi ce căuta domne' gravida cu tramvaiu' când afară erau 40 de grade? Dar pensionarii aceia? Kamikaze, vă zic!

Nimeni Alta spunea...

:)) foarte buna povestirea... insa hai sa o luam si altfel, daca el avea probleme cu spatele si trebuia neaparat sa stea jos :)) se mai intampla si accidente de astea... sau poate nu se simtea bine, i se taiau picioarele de la caldura

Morticia spunea...

Iata, acestia sunt copiii nebatuti la timp :P
@Zazuza: fleoooooshkkk Bleah! =))
@Peter: mai bine luam o paleta si le dam in cap cu ea :D

Lady Io spunea...

@Zazuza
Sigur ca da, altfel nici nu se poate!

Lady Io spunea...

@PeterG
Si eu zic la fel: sa mai stea gravidele si batranii acasa, ce cauta in tranvai? :-))

Lady Io spunea...

@Nimeni Alta
Sunt sigura, parea mai sensibil din fire. Probabil din cazua asta nu purta nici tricou :-))

Lady Io spunea...

@Morticia
Cred ca nici parintii lor nu erau batuti la timp... tind sa cred ca sunt anumite comportamente care se transmit din generatie in generatie.

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

deeeeeeeeciiiiiiiiiiaaaaaaaaah, care este, suntem o gashka de personaje violente care nu intelege dragostea adevarata din tramvai (ramane la alegerea voastra daca acordul este intre gashka + intelege sau personaje + intelege :)) ).

Anonim spunea...

:)) subiectul e destul de amuzant, dar modul in care povestesti e genial.

Lady Io spunea...

@Zazuza
Era de banuit, mi-am dat eu seama inca de la postarea ta "Hai sa vorbim despre vreme" ca ceva nu e in regula cu noi :-))

Lady Io spunea...

@Mimi
Multumesc de apreciere :-)

Miss Zebra spunea...

Nu-i asa ca molfaiau si guma de mestecat??? Si vorbeau amandoi, cat puteau de tare la telefonele mobile? Iar limbajul folosit in aceste conversatii..... ar inrosi si urechile unui politist..
Ii vad mereu! Este drept ca sunt altii, dar mereu aceeiasi, aproape in orice tramvai, indiferent de anotimp sau ora a zilei!
De cate ori ii vad, imi dau seama ca sunt tot mai multi si ca este posibil ca in viitor sa ne inghita de tot! Sincer, imi este groaza!

Lady Io spunea...

Am vazut si niste chestii scarboase cu guma, nu le povestesc ca sa nu vreau sa fac pe nimeni sa se simta rau.

Anonim spunea...

Hai tu, ca esti invidioasa pe oamenii fericiti :P Eu personal cand ii aud pe unii ca se tzocaie in metrou sau tramvai imi vine sa scot mitraliera si sa fac... liniste. Si credeam ca am eu o problema. Acum m-am linistit, nu sunt singura.

Alice spunea...

Vai...si eu am parte de acest show frecvent in metrou si e de-a dreptul dezgustator mai ales cand se desfasoara la 10 cm de tine, in inghesuiala si arome :|

coryamor spunea...

si mie mi-a placut povestirea. spusa altfel, intamplarea n-ar fi fost asa haioasa. bravo!

Morticia spunea...

@teampit: :)) Parca te si vad, ca in desene animate, cu o geanta din care scoti in 2 milisecunde ca dintr-un sac fara fund o ditamai mitraliera, facand "liniste", bagand-o tacticoasa la loc si apoi prinzandu-te linistita de un maner din ala marca Metrorex sau whatever. :))

Lady Io spunea...

@Teampit
Oho, la asta cu mitraliera nu m-am gandit :-))

Lady Io spunea...

@edge
Corect, daca mai adaugi si aromele obtii un spectacol complet:-)

Lady Io spunea...

@coryamor
Obrigada (na, ca am invatat si eu ceva de la Sonho)

coryamor spunea...

wow!!! de nada. ;)

Anonim spunea...

ce e ingrijorator (la mine) e ca in ultima vreme consider mitraliera o solutie buna la orice problema :D

licurici spunea...

vaaai, mi-ai luat o piatră de pe inimă. credeam că dragostea adevărată a murit. dar uite că nu!! ce bine că mai există astfel de bărbaţi!! oare unde aş putea şi eu întâlni un astfel de exemplar? să mă duc la ştrand, zici? :))))))