vineri, 6 august 2010

Pauza, respiram si o luam de la capat... in trei puncte

Veneam de la serviciu... Era cald... Am ajuns acasa... M-am spalat pe maini si am dat drumul la calculator... O surpriza ma astepta pe facebook... O fosta colega de liceu ma gasise... I-am acceptat cererea de prietenie si mi-a scris un mesaj... in care imi spune ca sunt neschimbata... si ca se bucura sa ma vada... M-am bucurat si eu, va dati seama... I-am raspuns cu un mesaj la fel de dragut... Poate intr-o zi iesim la un suc...

De fapt, nu voiam sa va povestesc nimic interesant (in afara de faptul ca sunt neschimbata, desi au trecut 15 ani de cand am terminat liceul), doar sa va tin pun pic in suspans cu niste puncte de suspensie. Ca doar se poarta. Noua regula a limbii romane spune: "Nicio propozitie fara minim trei puncte....".

A voastra,
Lady Io...

12 comentarii:

arcadia spunea...

Sa ramai neschimbata ca sa te recunosc si eu peste 15 ani si sa te scot la un suc, daaa? :P

PeterG spunea...

Faptul ca ai ramas neschimbata in ultimii 15 ani este, tind sa cred, un aspect pe care multe persoane il pot privi cu invidie.

Cat despre punctele de suspensie... Foarte amuzant. Intr-adevar, a devenit o moda sa inchei fiecare propozitie cu ele. Din nefericire, limba romana este, pe zi ce trece, din ce in ce mai "chinuita".

coryamor spunea...

...ce ziceai?...

Lady Io spunea...

@arcadia
Desigur, mai ales ca si la 18 ani cred ca eram neschimbata pentru cei care ma cunoscusera cu 15 ani in urma :D

Lady Io spunea...

@PeterG
Nici nu mai e "limba romana", este "biata limba romana".

Lady Io spunea...

@coryamor
... :)) ...

bba01 spunea...

salut !!! sunt bogdan din iasi!!!
putem fi prieteni ???
http://bogdanstelistul.blogspot.com

Adele spunea...

Eu de ce nu te-am recunoscut? :P
Hmmmmm........ (uite am pus mai multe puncte de suspensie, pentru că sunt mai cool, da?)
Cred că ştiu de ce. Dar nu-ţi spun....................
Te pup, draga mea. :)

Lady Io spunea...

@noaptebunacopii
... pentru ca sunt o enigma... :)) ...

Anonim spunea...

Stiu si eu un tip care scrie pe mail si mess nu cu 3 puncte ci cu '...............' dupa fiecare propozitie. Probabil simte ca o afirmatie precum 'tocmai am venit de la terasa' are o anumita profunzime si sensuri ascunse care pot fi redate doar prin '...............'. Si mai e si moda cu 3 semne de intrebare sau de exclamatie chiar daca e vorba de ceva banal gen 'ai luat iaurt???'. Ma intreb cand o sa scriem si cu 3 virgule, 3 paranteze etc............. :)

Lady Io spunea...

@teampit
Iaurtul este important... si profund!!!

Lady Io spunea...

@Radu
Indiferent daca sterg sau nu comentariul, aceasta metoda de abordare este la fel de fericita. Dar iti propun sa faci un link exchange cu comentatorul de mai sus, Bogdan Stelistul, cu siguranta va fi inacantat de propunere. De altfel, raspunsul pe care i l-am dat lui este in egala masura valabil si pentru tine.