sâmbătă, 25 aprilie 2009

Am reusit!

Se intampla ceva.
Ori a vazut cineva ce am postat eu aici, ori e doar o coincidenta, dar de dimineata, in fata Academiei Militate era o intreaga armata de maturatori...
Hmmm, sunt oare eu asa puternica? Sau au transmis cei care au vazut mizeria de acolo un mesaj telepatic?

PS In timp ce scriam, a fost cutremur... Mi-e cam frica :-((

9 comentarii:

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

hahah, noi abia am venit de la brico, si vad status la o prietena "cutremur". intai am zis ca poate a cutremurat-o prietenu' ei, da' apoi cand ma apuc sa sun la romtelecom ca lesina netu', nema... apoi sun la mama - just in case - nu facea legatura. dau drumu' la teveu' - nimeresc la nora pentru ma-sa :))... gasesc realitatea, toti lesinati... reusesc sa daud e mama - nimica, cik nici nu l-a simtit, da' a luat-o prietena ei de la et. 4 afara, ca dansa se speriase :)). 4 pe mercalli nu e nimica... relax :). uite, un pupici mici ca sa iti treaca de sperietura! ah, si dk merge netu', e totul in regula. (eu nu l-am simtit deloc, cred ca tocmai parcam masina cand se intampla :)) - altfel, sunt panicoasa rau, da' fac oricum pe viteaza :)) )

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

PS: BAI CE TARE AIA CU MATURILE, ca de fapt asta voiam sa scriu! IUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! curatenieeeeeeeeeeee!

Lady Io spunea...

Hai ca ai reusit sa ma mai ... ptiu, nu-mi vin cuvintele... sa ma mai relaxezi :-))

Si la asta cu maturile, cred ca "se cere" un sondaj: sunt eu puternica, e telepatia, sau doar coincidenta?
Nu stiu ce prefer: sa fiu eu puternica sau sa fie din cazua ca i-a lovit pe ei bunul simt de primavara? Ca in telepatie nu cred :-))

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

aaaaa, eu cred in telepatie, da' nu in cazul asta :))... facem sondaj, deci!

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

ps: (am o obsesie a ps-urilor...) fa-ti un pahar de ceva alcoholic :)). o buna prietena mi-a zis ca si-a luat un pahar cu vin :))

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

@ curatenie topic: si nici nu cred ca pe aia cu matura i-a lovit bunul simt :))...

Lady Io spunea...

Mda, alcoholic ar merge...
Nici eu nu cred in bun simt, mai ales cand e vorba despre autoritati si institutii.

Anonim spunea...

Eu, ca un vechi locuitor al Bucurestiului, va jur cu mana pe inima ca daca vad la mijlocul bulevardului un maturator pe trotuar in exercitil functiunii, nici dupa un studiu amanuntit nu pot preciza daca vine din susul strazii sau din josul ei. Si in sus, si in jos aceeasi cantitate de murdarii pe bietul trotuar. Presupun ca cel de sus il slobozise cu harzobul din cer, precum pe Sfantul Sisoe, pe trotuar in acel loc, cu o secunda inainte de trecerea mea.
Domnilor de la Societatile de Salubritate, care luati bani buni pentru un astfel de serviciu, DE CE NU II VEDETI, ca sunt angajatii vostri? Ei, prin modul cum actioneaza, par a incerca sa ne demonstreye ca luati banii degeaba! RUSINE!

Lady Io spunea...

@anonim
Asa e! Uneori am senzatia ca maturatorii au ca unic scop in viata sa mai aeriseasca praful.