miercuri, 1 aprilie 2009

Astazi, pe strada...

Stiti ce am vazut astazi pe strada? O veverita! Stiu ca nu e mare lucru, veverita nu e chiar un animal rar, insa in Bucuresti o vezi tot mai greu.
De obicei, doar in parcuri.

Veverita, toti pomii infloriti si aerul curat (de la ploaie) - ingrediente foarte bune pentru o buna-dimineata.

Noroc ca mi-am revenit apoi la starea naturala, a bucuresteanului posac si cenusiu, de indata ce am dat nas in nas cu realitatea.

3 comentarii:

cor y amor spunea...

eu nu vad veverite de ani de zile, nici nu mai tin minte unde am vazut ultima! :(

Lady Io spunea...

Nu vazusem in Bucuresti pana cand nu m-am mutat in Dr. Taberei. Le mai vezi (rar), fugind pe trotuar si ridicandu-se in 4 labute si privind in jur :-)

sonho_de_lisboa spunea...

muito giras, ca sa zic asa :-)
la mine in oras nu sunt veverite...nici macar in parcuri :-( bine, asa-zisele parcuri reprezinta o palma neingrijita de pamant sau betoane cu multe gropi, pe care sunt inghesuiti multi copii, multi parinti si bunici, cativa pomi aruncati la voia intamplarii...si vesnicii caini vagabonzi...nu vad unde ar mai fi loc si pentru simpaticele veverite...
insa pot si zambi, gandindu-ma ca sambata am fost sunata dintr-un pet shop din lisabona (ghici de catre cine :-)) pentru a mi se aduce la cunostinta ca e posibil sa adoptam o veverita :-) a trebuit sa ii explic, precum unui copil de 3 ani care nu voia sa plece de acolo fara jucarioara ravnita, ca nu putem avea o veverita drept pet, oricat de dragalase si de nostime ar fi aceste animalute...argumentul suprem: cum sa ne jucam cu ea?? :-)