sâmbătă, 18 aprilie 2009

Bucuria...

...vine din lucruri marunte... Linistea vine din suflet...Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. SARBATORI FERICITE!

Va pare cunoscuta urarea de mai sus? De cativa ani am primit-o prin SMS sau prin e-mail de la diverse persoane, mandre probabil de descoperirea acestei fraze cu iz de filozofeala ieftina. Avantajul mesajului este ca se potriveste la orice sarbatoare, l-am primit de Craciun, de Pasti, si nu m-ar mira ca in curand sa-l primesc si de Martisor. Ca tot se poarta acum lamultiani-ul de orice ocazie - Craciun, Paste, Martisor, 8 martie, 14 februarie, Revelion... poate si de 1 mai, cine stie?

Nu stiu cine a creat acest mesaj, probabil ar putea sa primeasca bani buni de la cei care l-au trimis in toate partile. Cert este ca m-am saturat si de el, si de zecile de sms-uri cu urari false. Si de lamultiani-ul spus asa, cu orice ocazie. Si de mesajele cu poezele si filozofele.

Later edit: m-am grabit cu postarea asta si am uitat esentialul: va doresc Paste fericit tuturor celor ce sarbatoresc in seara aceasta Invierea!
Fara sms-uri, fara poezie, fara filozofie. Pur si simplu.

9 comentarii:

Monica spunea...

Eu zic ca vine dintr-o reclama. la ceva asigurari de viata.
Paste fericit, totusi!

Lady Io spunea...

Da, la o reclama nu ma gandisem. Mai degraba la felicitari tiparite cu texte gandite.. adanc.

Paste fericit!

flavius spunea...

Sarbatori Fericite, împreună cu Lumina gîndurilor bune, alături de toţi cei dragi!

Lady Io spunea...

Multumesc, Flavius! Sarbatori fericite!

Zazuza spunea...

Un Paste fericit! Asa, simplu :), ca e cel mai frumos! Apropo, nu stiu de unde vine mania asta cu sms-uri... Ma streseaza la nebunie... Plus ca eu primesc mass sms de Pastele Ortodox, cand lumea stie ca eu sunt pe Catolic =))!!! Of course, de cel catolic nu primesc niciun sms :))

Lady Io spunea...

Multumesc frumos, Zazuza!

Cand faci mass sms nu mai tii cont de "nuante". In plus, cred ca e o tendinta tot mai accentuata de a-l ignora cu buna stiinta pe celalalt.

Garfield spunea...

Eu detest urarile astea cu text standard, cumparate probabil de cei care vor sa iti arate ca nu te-au uitat, dar carora le este greu sa puna doua-trei cuvinte alaturi. Decat astfel de urari solemne cu iz de fals si zornait de tinichea aurita, as prefera sa primesc mai putine vorbe si mai simple, dar care sa insemne "M-am gandit la tine!"

Lady Io spunea...

Ar trebui sa facem o miscare contra mesajelor standard de sarbatori.
Si impotriva lamultiani-ului folosit aiurea.

Garfield spunea...

Revin: Minunea Pascala sa va aduca in suflet lumina si senin!