vineri, 10 aprilie 2009

La teatru


5 comentarii:

sonho de lisboa spunea...

nici nu stiu...sa ma enervez sau sa rad...
ma incearca aceeasi senzatie din apropierea trecerilor de pietoni, cand ma uit la cainii vagabonzi care trec tacticos strada asa cum se cuvine, gandindu-ma totodata la toti asa-zisii oameni pe care i-am vazut traversand anapoda de-a lungul vremii...

Flavius Ţerbea spunea...

E faina poza..."paznicul teatrului". Apropo, mai merge lumea la teatru?! Unul din lucrurile care ne lipsesc aici (sotiei, in special) asta este: mersul la teatru. Nu ca nu ar fi teatre, dimpotriva, sunt multe...dar au alt farmec alea de acasa...

Lady Io spunea...

@Sonho_de_Lisboa
Pe mine m-a amuzat. Cat despre cainii care traverseaza corect, spre deosebire de oameni... cata dreptate ai! Si nu numai in aceasta situatia cainii vagabonzi pot da lectii oamenilor.

@Flavius
Da, se merge la teatru. Recunosc ca eu nu am mai fost de foarte multa vreme, dar intentionez sa "repar" asta. In schimb, anul trecut a fost un festival de teatru pe strada, cu trupe din Franta. A fost extraordinar, cateva zile de vis. Sper sa mai fie si anul asta.

Sonho de Lisboa spunea...

as rade si eu, daca nu mi-as aminti de doamna aceea care sangera langa mine la medic, din cauza unui astfel de animalut...sau de toti cainii vagabonzi care m-au atacat in repetate randuri...nu cred totusi ca m-as incumeta sa ma apropii de intrare :-))

Lady Io spunea...

Cainele asta parea foarte bland... poate apropierea de cultura e de vina!