duminică, 14 noiembrie 2010

Vesti bune pentru o anumita parte a utilizatoarelor toaletelor publice

Am vesti minunate pentru destinatarele scrisorii mele de aici. Stiti voi, cele care se suie pe toaleta cu picioarele ca sa nu se murdareasca, izbutind astfel sa murdareasca totul in jur.
Au aparut un fel de palnii destinate fetelor care vor sa urineze din picioare. Exista si variante: palniile pot fi de unica folosinta (din hartie) sau pot fi din plastic.
Nu stiu cat de usor de folosit sunt cele de hartie, cele de plastic par mai... sigure. Pe de alta parte nu inteleg ce faci cu palnia dupa de plastic dupa folosire. Pe site iti sugereaza sa o speli sau sa o pui in cutiuta ei. Sa luam prima varianta: daca o speli in chiuveta dintr-o toaleta publica... mi se pare cam scarbos. Daca o pui in cutiuta ei ca sa o speli acasa.... iarasi e scarbos.
Am citit pe un blog ca aceste palnii de plastic pot fi folosite atunci cand mergi in club si toate toaletele sunt ocupate. Pe asta n-am inteles-o. Ce faci, scoti palnia din geanta si urinezi... unde? in chiuveta? intr-un colt nestiut de nimeni? Zau daca pricep.
La fel de plauzibil mi se pare si scenariul de pe site-ul de prezentare: esti la ski, probabil ca nu ai niciun bagaj la tine. La un moment dat, trebuie neaparat sa urinezi si nu ai unde. Scoti kit-ul special (palnia + un prelungitor), probabil din buzunar, si urinezi direct pe partie, sau in spatele unui bradut nevinovat. Ma rog, mie mi se pare cam complicat. Dar cine sunt eu sa judec, in definitiv nu am mai schiat din clasa a patra.
Daca va ingrijorati de marimea ei si ca a o scoate din geanta ar echivala cu a scoate  o sticla de balsam de rufe din geanta in timpul unui spectacol, m-am linistit dupa ce am vazut pe site ca intra in niste cutiute de plastic destul de discrete.
N-am folosit niciuna dintre variante, deci nu stiu cat de utilizabile sunt. Insa ma bucur ca exista variante. Poate vom avea mai rar ocazia sa ne scarbim atunci cand intram intr-o toaleta publica.

11 comentarii:

Monica spunea...

uff, ce ciuda mi-e . cu 12 ani in urma, un inventator de la tg mures mergea la Budapesta cu o asemenea inventie. doar ca din hartie rezistenta la asa ceva, deci de unica folosinta. se cheama Octavian Plesa.

Lady Io spunea...

Exista si din hartie, asa ca sper ca dl. Plesa sa beneficieze financiar de pe urma inventiei sale.

Gilda spunea...

Ce bine ca nu schiez si nici nu merg in club :))

Lady Io spunea...

Haha, corect, si eu ma simt norocoasa :))

Adele spunea...

wow! ce ţi-e şi cu tehnologia asta! :)

Lady Io spunea...

Din pacate nu stiu daca tehnologia invinge nesimtirea.

Adele spunea...

Păi, din păcate, aici e nevoie de mai mult decât de o pâlnie...

Zazuza spunea...

nu ne vom mai scarbi in toaleta, ne vom scarbi direct in public. imi si imaginez o duduie in mijlocul partiei, desfacandu-si combinezonul si scotand dintr-un buzunar o palnie :))

Lady Io spunea...

@Zazuza
Poate se ascunde dupa bradut. Are dreptate Gilda, ma simt din ce in ce mai norocoasa ca nu schiez :D

mimi spunea...

:)) imi inchipui ca e utila si cand ramai blocata in trafic si ai o urgenta. daca se poate manca in timp ce conduci prin Bucuresti sigur se poate face si asta :D

Lady Io spunea...

La ce "se poarta" in traficul bucurestean, nici nu cred ca s-ar observa.