miercuri, 18 martie 2009

Citite, vazute si auzite azi

Viitorul Bucurestiului sta in gunoi, cel putin asa spun specialistii.
Mie mi se pare ca si prezentul este tot in gunoi, oare ma insel?

Azi de dimineata era o aglomeratie grozava si din cauza asta s-a blocat circulatia. Toti soferii claxonau si se injurau, in timp ce pietoni innebuniti treceau printre masini. Toate astea se intamplau pe trotuar! S-a blocat circulatia pe trotuar...

Sorin Oprescu ne ameninta cu o mare curatenie. Proprietarii sunt obligati sa curete trotuarele din dreptul blocurilor sau locuintelor (am o veste pentru primar: nu se pot curata, pentru ca sunt pline de masini, de gropi si de noroaie adunate in ani de zile). Primariile de sector se vor ocupa de refacerea spatiilor verzi, inclusiv toaletarea copacilor. Poate ar fi bine sa le spuna careva ca toaletare nu inseamna ciuntirea definitva a acestor copaci.
In fine, sa vedem ce iese si din aceasta actiune anuntata cu surle si trambite. Tare mi-e teama ca nimic. Dar remarc ca Oprescu stie sa se faca auzit si sa produca stiri chiar si cand nu se intampla (inca) nimic.

In ciuda celor spuse mai sus, imi iau doza de optimism privind fotografia de la postarea anterioara, care imi produce un mare zambet.

Niciun comentariu: