duminică, 4 octombrie 2009

Intrerupem programul cu o leapsa

Am primit de la Belle de Jour o leapsa, care ne spune sa punem pe blog un basm. Cum greu ar fi sa gasesc povestile mele preferate pe youtube, pentru cei nostalgici avem in seara asta un program special: Divertis in anii '90, cu un basm interpretat in stilul lor propriu.
Acum nu mai par atat de amuzanti, insa in anii '90 erau sarea si piperul vietii noatre postrevolutionare.



Dau si eu leapsa mai departe tuturor celor carora le place ideea (mie mi-a placut).

12 comentarii:

Belle de Jour spunea...

aaaa
multu pentru preluarea lepsei
:)
hi
ma uit la filmuletul din seria oldiest but ...goldiest
:)o seara foarte buna
:)

coryamor spunea...

ahhhhh cat i-am iubit!!!!!! si inca ii mai iubesc, dar vorba lui belle, goldies erau cele mai bune.

coryamor spunea...

imi amintesc de un spectacol de-al lor la costinesti, la care am ras cu lacrimi siroaie, ca niciodata in viata mea! nu mai aveam aer, era sa mor!!!!!

tetris spunea...

Inspirata alegere :)

Lady Io spunea...

@belle de jour
Corect, oldies but goldies, buna observatie :-)

Lady Io spunea...

@coryamor
Cred ca basmul este dintre oldies, eu imi amintesc ca invatasem anumite scene din el pe de rost prin anii 90. Aparuse prima caseta cu Divertis si o avea o colega de clasa, care mi-o "recita" in drum spre casa.

Lady Io spunea...

@Tetris
Ma bucur ca iti place :-)
Si multumesc de vizita!

coryamor spunea...

da da, si eu aveam casete. imediat iti cand Basca sau Shogunul! :) sau iti recit asocaitia crescatorilor de animale mici :) aseara iti spun sincer ca am revazut cateva piese, am ras dar am si plans cu lacrimi de crocodil. cum am putut sa uit de ei?

Lady Io spunea...

Sincera sa fiu, si eu cam uitasem de ei si de epoca asta :-)

Anonim spunea...

Divertis sunt de admirat pentru ca au pastrat atatia ani la rand o anumita calitate a umorului si nu s-au pretat niciodata la glume ieftine, facile si vulgare. Adevarul e ca nu e suficient doar sa vrei asta, ci trebuie sa te duca si mintea, si inspiratia. Cat despre povesti, ma intreb cat vor mai reusi sa supravietuiasca in zilele noastre, cand copiii sunt bombardati cu desene animate urate cu roboti si monstri. Dar succesul unor initiative precum cea cu cartile de povesti scoase de editura Adevarul, la care stateau oamenii la coada si cu care s-a facut si specula, imi spune ca totusi inca ne mai dorim sa vedem si sa citim lucruri frumoase...

Morticia spunea...

Frumos ar fi sa nu isi doreasca numai parintii sau viitorii parinti sa citeasca si sa vada lucruri frumoase, ci si copiii...

Lady Io spunea...

Eu nu am convingerea ca succesul celor de la Adevarul este legat de dorinta de a citi, dovada ca stiu multe persoane care cumpara cartile de la Adevarul(nu neaparat cele pentru copii), dar nu le-am auzit sa le si citeasca.