joi, 26 martie 2009

La plaja in prag de primavara...


4 comentarii:

Anonim spunea...

parca aceasta priveliste ma enerveaza mai putin decat masinile aruncate cu nesimtire pe trotuare :-)
sunt impotriva cainilor care au sufocat mai toate orasele noastre de vis, insa fotografia ta m-a facut sa zambesc...si sa visez si mai mult la vacanta minunata si indeluuung asteptata care sta sa inceapa :-)

Lady Io spunea...

Nici eu nu sunt chiar un fan al cainilor vagabonzi, dar cel din fotografie chiar m-a induiosat, mai ales ca se incadra intr=o atitudine generala fata de o zi de duminica foarte frumoasa si calda (duminica trecut). Oamenii stateau si se incalzeau pe banci la soare, copiii se jucau in parc, catelul facea si el plaja.

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

cainii nu sunt vinovati saracii, doar cretinismul perioadei de demolari comuniste si incapacitatea administratiilor locale actuale de a face un program coerent de sterilizari, fara a ucide animalele... :(

mihaela spunea...

@zazuza
cata dreptate ai!!de 7 ani de cand sunt in italia nu am vazut un caine abandonat,nici macar unul...sunt adaposturi de caini organizate cu sterilizarea si nutrimentul lor..
cand eram acasa in Romania,desi locuiam intr-un orasel cu nici 30000 de locuitori,strazile erau pline de caini,vai de ei,ai nimanui ,uitati de toti..
saracii,cand ii napadea foamea si se apropiau de blocuri ,copiii si oamenii mai ales cei beti ii fugareau cu pietre..si se mai intreaba de ce musca sau ii incoltesc pe la colturi...oare e chiar asa de greu sa infiintezi un adapost?sunt sigura k mai exista si persoane care s-ar oferi voluntari..