duminică, 24 mai 2009

Hot, hot, hot news!

Roshkatzika a iesit in Teambuilding cu piticii ei si a ajuns pana in Hotcity. Interviul ei il puteti citi aici.
In interviu vorbeste si despre proiectul Romania, casa mea - pe care il cunoasteti deja. Daca vreti si voi sa sustineti aceasta initiativa, ati observat probabil ca puteti lua codul pentru a-l pune pe blogurile voastre.

Si pentru ca lauda de sine miroase din cand in cand a bine... Bucurestiul de vis este si el un Hotcity, dovada ca apare si el mentionat aici. (Multumita cuiva care l-a recomandat intr-un interviu... ghiciti voi cine!)
Na, ca m-am si laudat, ca o lady ce sunt...

Tot din categoria laude este si stirea ca din cand in cand gatesc - ceea ce s-a materializat intr-un blog despre aceasta frumoasa activitate culturala - Lady Io Is cooking.
Cu ocazia aceasta invat tot felul de lucruri despre platforma Wordpress... deocamdata nu am trecut prea bine de stadiul de "Nu inteleg nimic!".

Cam astea sunt stirile fierbinti. Nu uitati sa cititi Hotcity, saptamana aceasta are niste recomandari interesante in privinta blogosferei feminine ;-)

6 comentarii:

Monica spunea...

imagineaza-ti cum imi functioneaza minteaa: am vazut la tine in blogroll cu piticii si mi-am zis: o fi o mamica de copii, dar nu intru, ca am destui "copii virtuali" simpatici, sa nu stau prea mult pe scaun uitandu-ma la niste nazdravani! si cand colo piticii sunt de alt fel:)

Lady Io spunea...

Sunt altfel de pitici, intr-adevar. Si foarte simpatici chiar :-)

Anonim spunea...

Mai fetelor, eu nu am inteles niciodata de ce copiilor li se spune "pitici". Mi se pare chiar un pic... jignitor, ca si cum te-ai uita de sus la ei, dar am vazut ca e o chestie foarte raspandita. In fine, eu cand o sa am un copil n-o sa-i zic "pitic", clar! ;)
Lady Io, you're welcome, iar scrisoarea ta catre vecini merita cu prisosinta sa fie citita de mai multa lume. :)

Lady Io spunea...

Nu stiu, o referinta la basme si povesti? Nu m-am gandit niciodata la chestia asta.

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

hehehe, let's start a debate :))! chestia e ca eu m-am gandit direct la piticii "de pe creier" cand am descoperit blogul Iuliei =))!

Lady Io spunea...

Sincera sa fiu, eu nu m-am prins initial. Eram ocupata sa rad de intamplarea cu dna. Vulpe :-))