sâmbătă, 16 mai 2009

Ne petrecem noaptea la Muzeu?

Probabil ca stiti, dar eu totusi va spun.
In aceasta noapte avem noaptea muzeelor.

Programul evenimentelor organizate in aceasta noapte se afla aici.
Ne vedem acolo?

8 comentarii:

Sonho de Lisboa spunea...

no, cum o fost? ati bantuit azi-noapte? :-))

eu a trebuit sa anulez totul, din motive de tiroida nesuferita, care a vrut sa-mi arate cine e sefa...si tocmai de noaptea muzeelor!!! :-))

Lady Io spunea...

Da, am fost, revin cu impresii.
Imi pare rau, dar ce se-ntampla cu tiroida ta?

Sonho de Lisboa spunea...

au revenit crizele acelea urate...voi ajunge la medic saptamana aceasta (ca am uitat sa-ti spun ca nu m-am dus niciunde cu rezultatele acelea catastrofale!!nici macar la medicul de familie...)

nu stiu daca ai remarcat, casa voastra a fost vizitata de cineva din Lisabona aseara ;-)) i-am povestit de campania voastra demna de toata lauda si a vrut sa se convinga cu ochii lui ca nu exagerez cand ii spun ca traiesc printre gunoaie de tot soiul...

Lady Io spunea...

Despre doctor iti scriu pe mail, ca m-am enervat.
Si ce a zis vizitatorul din Lisabona?

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

am vazut si eu urma de vizitator portughez. a ramas masca? te-a crezut acum? aoleu, eu nu doresc astfel de reclama tarisoarei noastre, dar trebuie s-o facem acum, ca sa ne fie mai bine in curand (sper...). @ noaptea muzeelor: ieri am ajuns dupa-amiaza cam pe la margine de oras, moment la care mi s-a facut rau de caldura (wtf?!). aici la noi la tara e mai racoare, asa ca m-am intors cat de repede am putut la mine la namol... halal culturalizare!

Sonho de Lisboa spunea...

vizitatorului din Lisabona nu prea i-a venit a crede...insa a fost impresionat de ceea ce v-ati propus voi sa faceti!!

@zazuza: eu voiam, de fapt, sa ii arat ca exista oameni carora le pasa si care vor sa schimbe ceva...reclama era, de fapt, a voastra :))

Liana spunea...

No, io m-am revoltat pe ruta RATB înainte să ies din casă. Și oricum ținta mea principală era MNAC. Ori, mai bine merg acolo când nu-i toată lumea claie peste grămadă, să-mi tihnească :)

Lady Io spunea...

Asta mi-am dat seama si eu: mai bine in alta zi. Dar partea buna a fost ca mi-a starnit apetitul :-)