luni, 18 mai 2009

Ssst!

Gata, am tacut!
Sau nu era pentru mine?
Poate ca autorul se adreseaza integului Bucuresti: vecinilor care au dat gauri si sambata si duminica, incepand de la 7 dimineata; motociclistilor care fac curse noaptea pe bulevard; unitatilor militare si fabricilor care tin haite de caini care schelalaie noaptea in cor; restaurantelor care isi asteapta clientii cu muzica pusa la maximum; nuntasilor de la restaurantul armatei care ies noaptea bauti si uita ca se afla intre blocuri pline de oameni care dorm, tirurilor care claxoneaza indelung, precum vapoarele; celor care asculta muzica la telefonul mobil pe strada, fetelor care tipa si baietilor care urla...
Probabil inca un motiv pentru bucuresteni sa fie isterici...
Voi ce credeti?

8 comentarii:

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

sa punem la socoteala si vecinii care inunda? da, am o noua obsesie :). fotografia e fantastica!

Lady Io spunea...

A, sa stii ca te inteleg cu vecinii care te inunda. Am si eu niste nesimtite deasupra - si spun "nesimtite" cu toata gura mea de lady - care lasa apa deschisa si se culca. De doua-trei ori pe an vad cum se scurge apa pe tevi, urc la ele si sun la usa si nu raspund, ca dorm duse. Ziua, nu noaptea!

Anonim spunea...

Poate era transcrierea fonetica a lui "touch" :P

Morticia spunea...

Poate si celor care dau petreceri cu muzica data la maxim pana la 4 dimineata, cu toate geamurile deschise (ca na! a venit caldura) si tipa si urla (sau fac karaoke) de parca ar fi taiati (o idee buna, de altfel :D ).
Oricum... bun mesajul! Sper sa ajunga la cat mai multi :)

Lady Io spunea...

@teampit
Haha, nu ma gandisem asa!

@Morticia
Da, sa stii ca si la mine, aceleasi nesimtite despre care vorbeam mai sus ca ma inunda din cand in cand au si petreceri exact dupa modelul povestit de tine.
Cel mai tare ma revolta ca toti avem astfel de exemple, oamenii astia nu sunt raritati, nu traiesc la marginea societatii. Sunt tolerati si urmati ca modele.

ami.dobrigeanu spunea...

eu nu stiu oamenii astia, nu empatizeaza deloc??? pe ei nu i-ar deranja un comportament al celorlalti asemanator cu al lor? ori asa vad ei lucrurile, ori nesimtirea e in bagajul lor genetic! nush ce sa mai zic...

ami.dobrigeanu spunea...

de suparare si nervi am facut exces de virgule:)

Lady Io spunea...

Nu, oamenii astia sunt deranjati de cei care nu-i inteleg. Au, de altfel, un sentiment de superioritate fata de 'fraieri' pe care n-o sa-l pricep niciodata.